Ervaringen

Moniek Sesink - Facility & Health management BAS World, Veghel
Fitworld is een fijne sportschool voor alle niveaus. Van beginners die onder goede begeleiding willen sporten, tot de ervaren sporter die zelfstandig traint. He...

Fitworld is een fijne sportschool voor alle niveaus. Van beginners die onder goede begeleiding willen sporten, tot de ervaren sporter die zelfstandig traint. Het trainingsschema en de app helpen je eenvoudig doelen te stellen en voortgang bij te houden. Zo wordt het sporten een stuk plezieriger. Er gaat niets boven sporten tijdens de middagpauze om daarna weer fris de 2e etappe dan de werkdag in te gaan.

Lees meer
Leon en Monique van den Broek, Uden
Leon en ik, beiden ingeloot voor de 4- daagse van Nijmegen…. We waren al fanatieke wandelaars, maar nu moesten we toch andere afstanden trainen. In die traini...

Leon en ik, beiden ingeloot voor de 4- daagse van Nijmegen….
We waren al fanatieke wandelaars, maar nu moesten we toch andere afstanden trainen.
In die trainingsfase liepen we allebei blessures op, maar fysio team Caspar vd Broek bleef erin geloven,
dat we hem gingen lopen….. en jawel , gister zijn we allebei zeer trots en voldaan over de eindstreep gegaan !!!

In het voortraject super goed behandeld/begeleid, maar ook tijdens de 4-daagse, iedere avond ff de kuitjes losgemaakt, voeten in de tape.

Lees meer
Jan Ursem, Uden
Als kind heb ik een aantal jaren in Australië gewoond. Toen ik een jaar of twaalf was, was ik helemaal gefascineerd door de rivier de Nijl. Weet nog dat ik met...

Als kind heb ik een aantal jaren in Australië gewoond. Toen ik een jaar of twaalf was, was ik helemaal gefascineerd door de rivier de Nijl. Weet nog dat ik met mijn broertje van acht lijsten maakte wat we allemaal nodig zouden hebben voor een tocht op de Nijl: hoeveel meters touw, hoeveel hout, enz. Ging naar de bibliotheek boeken halen over de Nijl en dieren resp. gevaren die we daar tegen zouden komen.

We zijn de afgelopen twintig jaar vaak naar Egypte geweest, duikvakanties, snorkelvakanties, een auto gehuurd en rondgetrokken. Een nijlcruise was nog steeds een wens en mijn jongensdroom. Door bepaalde redenen bleef het bij een droom.
Ruim twee jaar geleden heb ik een hersenbloeding gehad. Vier maanden in de tolbrug , den bosch gerevalideerd, en toen ik het met een verpleegkundige daar had over traplopen, zei zij: u denkt toch niet met dat been van u dat u ooit nog trap kunt lopen? Dus?
Een jaar geleden zijn we ons hierin gaan verdiepen, daar iemand zei “ we will make it happen” De manager van het cruiseschip stuurde een foto van de trappen die telkens bij aankomst, en vertrek genomen dienden te worden met . daarbij de loopplank. Ik heb met Casper, Maartje en Marianka gesproken, en over een periode van zeven maanden heb ik intensief met steps driemaal in de week geoefend in combinatie met andere oefeningen. Daarnaast regelmatig met Maartje naar een gebouw geweest met een lange trap in een openbare ruimte. Deze met tussenpozen tweemaal op- en afgelopen. Nee, het traplopen ging niet weer zoals vroeger, was ook niet de verwachting. Maar het ging goed en veilig en voldoende om het maken van de cruise met vertrouwen tegemoet te zien.
Mijn vrouw Inez en ik hebben een geweldige cruise gemaakt. Aan alle excursies deelgenomen (vier zouden er niet mogelijk zijn voor mensen in rolstoel, ik neem mijn scootmobiel mee op vakantie), ook lange autoritten tot tien uur gemaakt, gesnorkeld in de rode zee, op het strand gelopen (dit alles zou allemaal niet meer mogelijk zijn).
Ik waardeer enorm de deskundige, professionele begeleiding van Maartje en Marianka, en alles wat zij gedaan hebben om mijn jongensdroom te helpen uitkomen. Ik wil nog veel verder komen, en weet zeker dat ik daar nergens beter voor terecht zou kunnen als hier!

Lees meer
Patientervaringen

wil jij je
ervaring met
ons delen?

Waardering en feedback van onze klanten horen wij graag! Dat zorgt ervoor dat wij onze diensten altijd kunnen blijven verbeteren. Dus heb je op- of aanmerkingen? Laat het ons weten!

Mail ons

Deze website maakt alleen gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert.