Over Fitworld

Elke dag springen wij uit ons bed om jou of je werknemers te inspireren, motiveren en activeren zodat we de wereld gezonder en fitter maken.

In onze vestigingen in Uden en Veghel werken deskundige fysiotherapeuten, trainers, coaches en teamondersteuners. Allemaal hebben zij hun eigen specialisaties.

Maar onze wereld is groter dan ons eigen team. We werken nauw samen met specialisten in de (paramedische) gezondheidszorg. En kunnen we jouw hulpvraag niet 100% beantwoorden of behalen we meer resultaat als we er een andere expertise bij betrekken? Dan hebben we dankzij deze korte lijntjes snel en makkelijk contact met goede zorgverleners.

Waarom Fitworld

Welkom
in de wereld
van gezondheid!

Bij Fitworld werk je actief aan een gezonde leefstijl door te sporten, en tegelijkertijd kun je bij ons terecht voor de versterking van die gezondheid wanneer je een blessure hebt opgelopen. Elke vraag, elk doel en elke persoon is anders. Wij passen ons daar graag op aan, alleen dan kun je optimaal resultaat halen. Wil je werken aan een gezonde leefstijl of een goed herstel, dan kijken wij met een holistische blik naar de vraag die jij hebt. Dat betekent eenvoudig gezegd dat we de verbinding tussen lichaam en geest maken. Bij elke vraag kijken we naar de belasting en belastbaarheid, zowel mentaal als fysiek. Door die persoonlijke benadering en het maatwerk dat we bieden, bereik jij gegarandeerd jouw doelen! Heb je niet direct een vraag maar wil je gewoon lekker sporten? Ook dát is een doel en ook dat maken wij mogelijk.

Maak nu kennis en kom langs in onze vestigingen in Veghel of Uden.

Michel de Gruijter
Michel de Gruijter
Msc Manueel Therapeut – echografist – (sport)fysiotherapeut- Fitworld owner
Chantal de Gruijter
Chantal de Gruijter
Lifestyle coach – masseur – fysio fitness trainer – Fitworld owner
Barthel Hubregtse
Barthel Hubregtse
Vitaliteitscoach – personal trainer – medische trainer - bewegingsagoog – lifestylecoach- Fitworld owner

Deze website maakt alleen gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert.