Geen blessure is bij ons te gek

Bij Fitworld hebben we een divers team als het aankomt op specialisten. Allemaal helpen zij jou op hun eigen manier met één gezamenlijk doel; Zorgen dat jij fit wordt. Michel is, naast eigenaar, ook een van onze specialisten. Sportblessures zijn hem niet vreemd en met zijn kennis heeft hij voor iedere blessure een passend herstelplan.

We kunnen wel zeggen dat we op onze locatie in Veghel de gouden combinatie te pakken hebben. Namelijk de beste therapeuten, met de beste middelen om hun herstelplan mee in te richten. Een hele sportschool vol met apparaten, gewichten, matten en andere attributen zorgen ervoor dat jouw herstel nog spoediger verloopt.

Het oplopen van een blessure is verschrikkelijk, en ook mentaal is dit moeilijk te bevatten. Daarom zetten onze therapeuten echt alles op alles om jou te helpen. Heb je een langdurige blessure? Of heb je recent een vervelende kwetsuur opgelopen? Onze therapeuten staan klaar om met je te sparren. Want we willen allebei hetzelfde; zorgen dat jij vooruit kan!

Deze website maakt alleen gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert.