Pump it up

BODYPUMP

Bij bodypump ben je met meerdere mensen tegelijkertijd aan het sporten. Het gaat er daarbij om dat de mensen én de spieren tot het uiterste gedreven worden. Bodypump is een full body workout. De schouders, de borst, de benen, de buik en de rug worden allemaal getraind met bodypump. Een bodypump les duurt in totaal 60 minuten. Tijdens deze 60 minuten ben je continue actief met een barbell.

Een barbell is een stang met aan de zijkant twee gewichten; deze gewichten zitten in sommige gevallen vast, maar in sommige gevallen kan je de gewichten ook vervangen. Daardoor ben je altijd in staat om een barbell te gebruiken die qua gewicht aansluit op jouw kracht.

De muziek van een bodypump les vormt eigenlijk de basis van de training én weet alle deelnemers te motiveren. Het volgen van een bodypump les is voor iedereen toegankelijk maar je gaat zeker aan de bak. Inzet en doorzettingsvermogen is absoluut belangrijk maar natuurlijk word je hierin wel begeleid (en uitgedaagd) door de instructrice!

Voor wie is bodypump geschikt?

Zowel voor mannen en vrouwen is bodypump een ideale workout. Ieder kan op zijn eigen niveau trainen door de gewichten op je eigen kracht aan te passen.

De voordelen van bodypump

  • Je traint met bodypump jouw conditie en uithoudingsvermogen
  • Bodypump is een goede manier om kracht te ontwikkelen
  • Je spreekt met bodypump al jouw spiergroepen aan
  • Je weet met bodypump relatief veel en snel vet te verbranden
  • Het gewicht van de barbell kun je zelf bepalen
  • Er wordt samen gesport; dat wordt door veel mensen als een extra leuk voordeel ervaren
  • Je hoeft alleen maar de bewegingen van de instructeur op te volgen; je krijgt eigenlijk continu voorgedaan wat je moet doen

Kom snel langs voor uw ideale bodypump workout bij Fitworld!!

 

 

Deze website maakt alleen gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert.