Een soepel en ontspannen lichaam!

Wat doet een ontspanningsmassage? 

Tijdens een ontspanningsmassage vloeien spanningen die in voorbije periode werden opgebouwd weg en komt de geest tot rust. De massage werkt ook preventief en zorgt dat stress en vervelende situaties makkelijker los gelaten kunnen worden en niet opgeslagen worden in het lichaam. 

Hoe vaak moet je je laten masseren? 

Een keer per maand is het standaard advies. Dit zal je helpen om te gaan met de stress en spanningen van het dagelijks leven. Als je in je eigen- of beroepsleven veel druk ervaart, kun je je vaker laten masseren. 

Wat gebeurt er met je lichaam na een massage? 

Het effect van massage is oa. het vrijkomen van endorfine en oxytocine in het lichaam. Er is gebleken dat het regelmatig nemen van ontspanningsmassage (en bij voorkeur een reeks), een langdurig positief effect heeft op ontspanning van lichaam en geest, balans van de hormoonhuishouding, nachtrust en fysieke gesteldheid 

Is het goed om spierpijn te masseren? 

Een ontspannende massage heeft een positief effect op spierpijn. Een niet te harde massage heeft vaak het beste resultaat. Er moet niet teveel druk op de spieren worden uitgeoefend, maar een weldadige massage kan wonderen doen tegen spierpijn. 

Nog even alle voordelen op een rij: 

Dit zijn de belangrijkste redenen om te ontspannen: 

  • Positief effect op je gezondheid. Door af en toe rust te nemen kan het lichaam herstellen van dagelijkse inspanningen. … 
  • Positief effect op je gedachten. Ook je geest kan herstellen door te ontspannen. …
  • Beter functioneren. … 
  • Beter in je vel. … 
  • Productiviteit. … 
  • Een goede nachtrust 

Wat is de beste tijd voor een massage? 

In feite hebben veel mensen het gevoel meer energie te hebben na een ontspanningsmassage. Ongeacht op welke tijd van de dag je de massage krijgt, zal je waarschijnlijk beter slapen. 

Dus, neem een massage wanneer het jou uitkomt. 

Diverse massagebehandelingen zijn te boeken bij Fitworld Veghel!

Deze website maakt alleen gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert.