Fitness

Get Fit bij Fitworld!

We hebben in Veghel totaal 350m2 aan fitnessruimte. Hier vind je de nieuwste apparatuur, een persoonlijke app, sporten volgens schema en altijd begeleiding op een manier die bij jou past.

Uitgangspunten in de begeleiding zijn jouw wensen en je mogelijkheden maar ook kijken we naar de functionaliteit in de trainingen. We helpen je dus om sterker en fitter te worden, en dit leggen we naast je dagelijkse bewegingen, de andere sport die je beoefent of je leefstijl. Op die manier train je heel gericht waardoor je elke dag profijt hebt van je trainingen.
Om daar goed zicht op te krijgen, beginnen we met een vrijblijvend intakegesprek. Vervolgens doen we een zogenaamde 0-meting: niet om records te breken, maar gewoon om te kijken waar jij nu staat. Die meting helpt ons en jou om gericht te trainen. We spreken ook meteen af wanneer we de volgende meting doen. Op basis van dit alles krijg je een eigen schema. Dit maatwerk-plan staat in je Fitworld-app én is inzichtelijk voor onze trainers en fysiotherapeuten die een achtergrond hebben in medische training. Wanneer je komt trainen is er dus altijd iemand aanwezig die jou de perfecte begeleiding kan geven. Lees hier meer over onze app en wat dit voor jou allemaal kan betekenen.

Gratis intake

Deze website maakt alleen gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert.