FAQ

Veelgestelde vragen

Praktische vragen

Zijn er ook douches en kleedruimten aanwezig?

Jazeker, je kunt na het sporten meteen fris door naar je volgende afspraak of naar je werk!

Wat zijn de openingstijden van Fitworld?

In Veghel zijn we van ma t/m do geopend van 07.00 tot 21.00. Op vrijdag van 07.00 tot 18.00 en op zaterdag ben je welkom tussen 09.00 en 13.00. Op zondag zijn wij gesloten. Maandag is er een inloopspreekuur tussen 17.00 en 18.00.

In Uden is ons inloopspreekuur op maandag tussen 18.00 en 19.00. Daarnaast kun je die dag terecht tussen 08.00 en 20.00.
Dinsdag tussen 08.00 en 19.00.
Woensdag tussen 08.00 en 18.00.
Donderdag van 08.00 tot 20.00.
Vrijdag van 08.00 tot 17.30.
Zaterdag van 08.00 tot 12.00.
Zondag zijn we gesloten

Hoe kan ik lid worden van Fitworld?

Leuk dat je jezelf wil aansluiten als lid van Fitworld! Je kan dit op verschillende manieren doen. En na aanmelding volgt altijd nog een persoonlijk intakegesprek.

App
De makkelijkste manier is het aanmelden via de Fitworld-app. Deze app kun je downloaden in de App store of in de Google Play Store. Hier kun je jouw gegevens achterlaten en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

E-mail
Vind je het makkelijker om gewoon even een mailtje te sturen? Dat mag natuurlijk ook! Stuur een mail naar info@fitworld.nl en wij verwerken je aanvraag. Vermeld hierin duidelijk je naam, adres, geboortedatum en het type abonnement dat je wil afsluiten (als je dat al weet natuurlijk!)

Telefonisch
Je kan ons op openingstijden ook telefonisch bereiken via 0413-289 781. Dan kunnen we je direct in het systeem zetten!

Aan de receptie
De laatste mogelijkheid is uiteraard jezelf rechtstreeks aanmelden bij de receptie. Op openingstijden zijn we te vinden aan de Poort van Veghel 4914, 5466 SB te Veghel. Neem je sportkleding mee, dan kunnen we direct beginnen!

Sporten

Is begeleiding inbegrepen bij de prijzen?

Je krijgt bij ons altijd begeleiding op maat. We beginnen standaard met een 0-meting en spreken samen af wat jouw doelen worden. Met hulp van ons en onze app werken we aan jouw doelen. Dit is kosteloos en dus bij de prijs inbegrepen.

Ik heb een lichamelijke beperking, kan ik dan komen sporten?

Ons doel is om iedereen binnen zijn of haar mogelijkheden te laten bewegen. Heb je chronische klachten of een beperking: onze therapeuten kunnen je een passend aanbod doen. Neem contact met ons op en we bespreken je mogelijkheden.

Is Fitworld ook voor beginners?

Fitworld is er voor iedereen die aan een gezonde leefstijl wil werken. Heb je nog geen ervaring met fitness of groepslessen? Geen probleem! Bij Fitworld lopen altijd trainers en fysiotherapeuten rond die je kunnen helpen.

Moet ik reserveren als ik wil komen sporten?

Ja, reserveren is noodzakelijk. Dit kan eenvoudig via de app. Zo ben je altijd verzekerd van een plek in de zaal of van deelname aan een groepsles.

Wat kost een abonnement bij Fitworld?

We hebben meerdere mogelijkheden. Bekijk hier welk abonnement het beste bij je past. Je kunt ook altijd advies vragen aan onze medewerkers.

De Fitworld App

Hoe kan ik de Fitworld-app koppelen met de Apple Gezondheidsapp en Google fit?

De Fitworld-app biedt vele voordelen. Een belangrijk onderdeel is het meten van de voortgang van jouw prestaties. Dit kan door de Apple Gezondheidsapp en Google fit te koppelen aan de app. Hier lees je stap voor stap hoe je dit doet.

Apple Gezondheidsapp
Stap 1: Open de Fitworld-app, en druk op ‘Ik’ rechtsonder in de hoek.
Stap 2: Ga naar Apparaten en Verbindingen en klik op ‘Toon alles’.
Stap 3: Zoek naar de Apple Gezondheidsapp en klik op instellingen.
Stap 4: Klik op “Zet alle categorieën aan” of schuif de balk achter een categorie naar rechts om deze aan te zetten.

Google Fit
Stap 1: Open de Fitworld-app, en druk op ‘Mijn profiel’ rechtsonder in de hoek.
Stap 2: Ga naar Apparaten en Verbindingen en klik op “Schakel verbinding in”.
Stap 3: Zoek Google Fit en schuif het balkje naar rechts aan.

Wanneer je andere apps (zoals bijvoorbeeld Strava) ook hebt verbonden met de Apple Gezondheidsapp of Google Fit dan worden de resultaten van deze app, automatisch ook meegenomen in je Fitworld-app!

Welke informatie wordt er verzameld via de Apple Gezondheidsapp en Google Fit?

Wanneer je jouw Apple Gezondheidsapp of Google Fit hebt gekoppeld met de Fitworld-app, vindt er verkeer plaats tussen jouw telefoon en onze app. Wat wordt er precies allemaal gecommuniceerd?

Apple
Er wordt geen informatie vanuit de Fitworld-app, naar Apple gestuurd. Andersom wel. Onze app leest uit jouw Apple Gezondheidsapp de volgende gegevens:

  • Aantal stappen
  • Wandel- en hardloopafstand
  • Workouts

Stappen
De meeste Apple apparaten houden automatisch exact bij hoe veel stappen jij zet. Deze gegevens worden opgeslagen in jouw Apple Gezondheidsapp met daaraan een specifieke tijd gekoppeld. Onze Fitworld-app leest het aantal stappen, en creëert een Fitworld- stappen-activiteit die wordt toegevoegd aan jouw activiteitenkalender.

Wandel- en hardloopafstand
Voor de wandel- en hardloopafstand geldt hetzelfde als voor het aantal stappen. Apple houdt dit automatisch bij, en de Fitworld-app leest dit in. Daarnaast maken we een schatting van het aantal verbrande calorieën en de tijd van het lopen op basis van de afstand en gemiddelde loopsnelheid.

Deze website maakt alleen gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert.